daftar ahli  |  masuk
Dilancarkan dengan secara rasminya oleh Yang Di Pertuan Agong Malaysia pada 8 September 2009 | Video
E-Tabung
Bagi para blogger yang berminat untuk melakukan 'link' ke Tabung Palestin dengan mempamerkan imej di atas, sila salin pautan berikut serta masukkannya ke dalam blog masing-masing: Klik
Bancian
Anda mendapat tahu tentang Aman Palestin melalui:
Flyers
Billboard
Tv
Whatsapp
Email
Aktiviti & Projek Aman PalestinQurban Di Masjid Aqsa
rojek Berkala Qurban 2011 yang disertai ramai dikalangan rakyat Malaysia telah memberi manfaat kepada 9,000 buah keluarga miskin di Semenanjung Gaza serta 500 buah keluarga miskin di Baitul Maqdis dengan kerjasama dari lebih 30 buah persatuan tempatan sama ada di Semenanjung Gaza dan Quds.

Pengarah Aman Palestin cawangan Semenanjung Gaza, Ir. Omar Siam, berkata alhamdulillah pada tahun ini pengagihan telah dilakukan dengan penuh teliti serta memenuhi sasaran kepada golongan isi rumah yang daif dan jauh dari bandar, selain dari golongan sasar masyarakat orang kurang upaya dan cacat akibat serangan, wanita dan kanak-kana.

Perlu dinyatakan disini bahawa projek ini banyak membawa suasana kebahagiaan kepada seisi keluarga yang tinggal di Semenanjung Gaza dan Quds, terutamanya mereka yang tinggal di kawasan-kawasan sempadan yang terpencil dan kumpulan yang terpinggir berdekatan sempadan Israel.
 
Aktiviti & Projek 1-30 dari jumlah 68