aman palestin


berita penuh


Ringkasan kenyataan Abu Abida, jurucakap rasmi Briged Al-Qassam

Pegawai AP Gaza, Mutasem Mansour, melaporkan pada 18-Nov-12 (3:06pm) bahawa Abu Abida (jurucakap rasmi Briged Al-Qassam) semalam (17-Nov-12) menyatakan bahawa kekuatan Briged Al-Qassam telah meningkat 10 kali ganda berbanding swaktu keganasan tahun 2009.

Buat pertama kalinya briged ini berjaya menembak pasawat F16 dan membuatnya jatuh ke laut. Briged mensasarkan kepentingan ketenteraan musuh seperti lapangan terbang, pusat sempadan tentera dan sebagainya.

5 juta yahudi kini berada dalam perlindungan.

Peluru berpandu yang disasarkan ke Tel Aviv adalah 100% buatan tempatan dan dihasilkan oleh tangan-tangan warga Palestin.

Al-Qassam masih mempunyai banyak senjata dan taktik yang belum dilancarkan, perang ini adalah permulaan kepada kebebasan,insyallah.
Komen oleh E-sham | 19 Januari 2015

Ya ALLAH...
Lahirkan lebih ramai lagi para mujahidin yang akan berjihad untuk pembebasan palestine dan al-aqsa... Berikan kekuatan kepada seluruh rakyat Palestine.. Tetapkanlah dan rasakan dalam hati seluruh umat islam untuk teguh sama-sama terus menyokong dan membantu rakyat Palestine.. Hancurkanlah rejim zionis yahudi yang zalim... Berikanlah kemenangan kepada pejuang dan rakyat Palestine.. Semoga Kebebasan yang diimpikan rakyat Palestine akan tercapai satu hari nanti.. Amin...
Komen oleh Osmarzaki | 19 Januari 2015

Semoga anda pejuang pembebasan Palestine senentiasa di lindungi ALLAH.
Sebagai umat Islam yang berada jauh akan sentiasa berdoa keatas keselamatan saudara2 ku
Komen oleh Netty | 18 Ogos 2014

Ya ALLAH ...berikan kekuatan pd pejuang palestine.kirimkan pertolongan pd mereka untuk menghancurkan zhionis yahudi,seperti engkau kirimkan burung hud hud untuk menghancurkan pasukan bergajah....teruskan berjuang mujahid palestine.doa all muslim menyertai kamu.
Komen oleh Yan | 7 Ogos 2014

Ya allah....kuatkan lah...kekuatan pejuang islam.
..berilah kemenangan kepada mereka....berilah kekuatan kpd mereka supaya dapat menandingi,kehebatan pAlsu bansa yahudi itu..dan humbankan mereka didalam neraka mu ya allah.
.AMIN

...

..
Komen oleh Rabiatuladawiah | 17 Julai 2014

Ya ALLAH....tetapkn n rsakn dlm hti kmi utk trus menyokong rakyat Palestine mempertahnkn Al-Aqsa...teguhkn iman mereka Dan yakinkanlah mereka dgn syurga-Mu.. aminn
Komen oleh Ezanor | 15 Jun 2014

Alhamdulillah..syabas..moga Allah sentiasa bersama para mujahidin yang berjuang di jalan Allah..Doa kami sentiasa mengiringi perjuangan anda..
Komen oleh Ummi Kalsom | 21 Disember 2012

semoga segala usaha dijalan allah akan memperoleh kemenangan...amin..
Komen oleh Abang Mohammad Montaha | 19 Disember 2012

Assalamualaikum dear brothers of Palestine, we are not afford to lift guns and weaponery against the zionisme but our pray and materials support will always be with you. If Allah wills, we also willingly send arms and other weaponery for the freedom of Palestine and Al Aqsa....
Komen oleh Amad Hafir Bun Jaman | 7 Disember 2012

Wahai pejuang-pejuang ALLAH.teguhkanlah iman mu.kentalkanlah semangat mu.syurga menanti kamu yang syahid demi jalan ALLAH..
Komen oleh Muhammad Nur Arif [laman web] | 23 November 2012

Alhamdulillah..moga Allah membantu para mujahidin di Palestina.
1 2 >>

Sila Berikan Komen Anda:

 
 (tidak wajib)


 |    |  
 |